لزوم معرفی جغرافیای گردشگری غذا در ایران/محمد کاظم حلاجی ثانی
" » گردشگری " | | |
|
ارسال خبر : 25 مهر 1391 (20:30) |
|
کارشناس ارشد جهانگردی بررسی میکند |
لزوم معرفی جغرافیای گردشگری غذا در ایران |
|
|
|
لزوم شناساندن و معرفی جغرافیای گردشگری غذا در ایران در پایاننامه کارشناس ارشد جهانگردی بررسی میشود. |
«محمد کاظم حلاجی ثانی»، با بیان این خبر به میراث آریا(chtn)، گفت: مکتب آشپزی ایرانی یکی از 3 مکتب اصلی خوراک در کنار مکاتب آشپزی رومی و چینی است و بسیار جالب است که این فرصت گردشگری بیشتر در مناطقی وجود دارد که در زمینه گردشگری روستایی و کشاورزی فعالاند.
وی این پایاننامه را پژوهشی درباره جغرافیای گردشگری غذا در شمال ایران دانست و افزود: من اعتقاد دارم در ایران نیاز به گزینههای جدید گردشگری در بازارهای گردشگری کشور داریم.
این فعال حوزه گردشگری تصریح کرد: ما در ایران موقعیتهای جغرافیایی متفاوت داریم و این طول و عرض متفاوت سبب شده است خوراکهای متفاوت هم داشته باشیم، به عنوان مثال مازندران و گیلان از قطبهای گردشگری غذا در ایران به شمار میآیند و چه خوب است که غذاهای این خطه از کشور هنوز زندهاند و در رستورانها و محافل غذایی عرضه میشوند.
وی ایران را دارای فرصتهای فراوانی در حوزه غذا دانست و اظهار داشت: ایران از دریای کاسپین تا دریای پارس و از شرق تا غرب کشور سرشار از ظرفیتهای گردشگری در این بخش است.
حلاجی یادآور شد: ما هنوز غذاهای بومی مناطق خود را نمیشناسیم و به عنوان مثال نمیدانیم که یک بانوی گیلانی چه کار میکند که میرزا قاسمی او آوازه پیدا میکند و یا چرا وقتی نام آبگوشت میآید ذهنها به شمال غرب ایران سفر میکند. ب/120 |