ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
تا جانتان را از دست ندادید_ مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
تا جانتان را از دست ندادید_ مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
وایتکس در ایران کاربرد تازه ای پیدا کرده است: استفاده در گاوداری ها برای ماندگار کردن شیر. سلامت نیوز نوشته است: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ آیا از بار میکروبی شیرهای ایرانی کاسته شده است و یا کارخانه های تولید کننده این شیرها چنان پیشرفت کرده اند که چنین شیرهایی را تولید می کنند؟ یک منبع آگاه به سلامت نیوز گفته است: «سال گذشته اداره استاندارد و تحقیقات شهر اصفهان با مسئله عجیبی در خصوص شیرهای پاستوریزه روبرو شد.» «جریان از این قرار بود که شیرهای پاستوریزه بعد از حتی باز کردن درب آنها تا حدود 3 هفته ماندگاری داشتند و فاسد نمی شدند. با بررسی هایی که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان به عمل آورد متوجه شدند که برخی از گاوداری ها از وایتکس برای ماندگاری بیشتر شیرهایشان استفاده می کنند و به دلیل اینکه وایتکس یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است مانع فاسد شدن شیرهای پاستوریزه شده است.» «این ماده ضدعفونی کننده به شدت سرطان زا است و مصرف کنندگان این شیرها به عوارض آن دچار می شوند.» حال این سوال پیش می آید آیا نظارت کامل بر گاوداری ها و کارخانجات تولید کننده شیر پاستوریزه وجود دارد؟ آیا بعضی از شیرهای پاستوریزه ای که به مدت طولانی تر از 5 روز ماندگاری دارند از وایتکس در نگهداری آن ها استفاده می شود؟ منبع: سلامت نیوز من هم به عنوان یک دامپزشک با این مسئله بارها برخورد کرده ام آزمایشات معمول کارخانجات پاستوریزه هم توانایی ردیابی ضدعفونی کننده های کلره ( مانند وایتکس) را ندارند. گزارش سلامت نیوز کاملا دقیق می باشد. وقتی بیش ار 5 سال است لیستین خوراکی وارد ایران نشده و فقط لیستین صنعتی که سرطانزا ومخصوص صنعت می باشد وارد می شود و تمام شکلات ها و شیرینی های ما با لیستین صنعتی است می خواهید دامدار ما از چه کسی اخلاق کاری بیاموزد ؟!!
فاجعه است. این یعنی اخلاق مداری و اخلاق حرفه ای و وجدان در حد صفر