ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
کاهش چشمگیر قند و کلسترول خون با شنبلیله (مریسا ساکتی)
شنبلیله به طور کلی شفا دهنده بیماریهای روحی و جسمی است و در قدیم شنبلیله برای مداوای بیماری قند به کار میرفته است.
بذر شنبلیله برای درمان دیابت مفید است همچنین مصرف این سبزی موجب کاهش قند خون میشود و به دیابتیها کمک میکند.
شنبلیله با نام علمی Trigonella Foenum-Graecum گیاهی از تیره پروانهداران است.
فواید شنبلیله
شنبلیله دارای خواص اثر تقویتی، ملین، اشتهاآور، خلط آور و ضدتب، محرک جریان شیر و کاهنده قندخون است همچنین این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن، فسفر و ویتامین D است.
شنبلیله دارای مواد فسفره ،آهن و ازته است و تقویت کننده لوزالمعده نیز است همچنین دستگاه هاضمه را به کار میاندازد و لاغریهای مفرط را از بین میبرد.
شنبلیله به طور کلی شفا دهنده بیماریهای روحی و جسمی است و در قدیم برای مداوای بیماری قند به کار میرفته است.
شنبلیله به دیابتیها کمک میکند
بذر شنبلیله برای درمان دیابت مفید است. مصرف این سبزی موجب کاهش قند خون میشود و به دیابتیها کمک میکند.
به گفته وی شنبلیه موجب تسکین علائم دیابت مانند پر نوشی و پر ادراری میشود همچنین شنبلیله ملین، اشتهاآور، خلط آور، ضدتب و محرک افزایش شیر است.
دانههای شنبلیله که مهمترین قسمت دارویی این گیاه است با باز کردن مجاری عروق خون، از بروز سکته قلبی پیشگیری میکند.
شنبلیله یکی از سبزیهایی است که از ارزش غذایی بالای برخوردار است.
کاهنده کلسترول خون است.
شنبلیله خواص زیادی دارد که میتوان به کاهنده قند خون، قابض، نرمکننده سینه، مقوی معده، قاعدهآور، ادرار آور و افزایش دهنده شیر مادر اشاره کرد.
از دیگر خواص شنبلیله میتوان به پایینآورنده کلسترول خون، تقویت قوای جنسی و خلط آور اشاره کرد و استفاده زیاد از شنبلیله میتواند سمی باشد و زنان باردار نباید از آن استفاده کنند.