رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

رمضان، خوراکی ها و سلامتی (مریسا ساکتی)

 

رمضان، خوراکی ها و سلامتی (مریسا ساکتی)

 ========================

نکاتی در مورد تغذیه در ماه رمضان:                                                            

1- افطار را با مواد غذایی مایع و سبک (آبجوش یا چای کمرنگ) وخرما یا کشمش به همراه ترکیبی از غلات (ترجیحا نان های سبوس دار) شروع کنید وسعی کنید که از مواد غذایی حاوی فیبر و قند های پیچیده مثل سبزیجات و انواع میوه به جای ترکیبات حاوی انواع قند های ساده و چربی فراوان (حلوا و...) مصرف نمایید.                                                  

2- از مصرف فراوان و بی رویه آب و شربت ها به بهانه کنترل تشنگی خودداری نمایید زیرا باعث التهاب معده و دستگاه گوارش می شود.

3-سرعت غذا خوردن را هنگام افطار کنترل نمایید. بهتر است 15 تا 20 دقیقه طول بکشد تا تنظیم احساس سیری توسط مغز انجام شود.

4-میوه یا آبمیوه ی تازه هنگام سحر از تشنگی در طول روز جلوگیری می کند.

5-روزه داری زنان شیرده در صورت رعایت برنامه تغذیه ای مناسب در رشد کودکان اختلالی ایجاد نمی کند اما زنان در شش ماه اول شیردهی روزه نگیرند زیرا کودک وابسته به شیر مادر است و گرسنگی مادر به مدت طولانی در رشد کودک اختلال ایجاد می کند.

خرما و خواص آن :

خرما بدلیل دارا بودن مقدار زیادی منیزیم در پیشگیری از سرطان نقش دارد، به همین دلیل است که میزان ابتلا به انواعی از سرطان در افراد ساکن نواحی خرماخیز جهان کمتر است.

خرما برای درمان فلج، پارکینسون، تقویت کلیه، نرم کردن مفاصل و رفع کمر درد مفید می باشد.

در هندوستان از صمغ درخت خرما برای درمان اسهال و معالجه بیماری های مجاری تناسلی و ادراری استفاده می شود و از میوه خرمای بدون هسته برای نرم کردن سینه به عنوان ملین و همچنین بهبود آسم و ناراحتی های سینه و رفع سرفه بهره می برند.

سایر فواید خرما شامل کمک به خون سازی و درمان سنگ مثانه می باشد.

افرادی که تمایل به مصرف یک ملین غذایی جهت کمک به انجام فعالیت های دستگاه گوارش به طور طبیعی دارند می توانند چند دانه خرما را در هنگام شب در مقداری آب بگذارند و صبح اول وقت آن را به همراه آبش میل نمایند.این شربت برای افراد مبتلا به رماتیسم هم مفید است.

خرما بدلیل دارا بودن سدیم کم برای افراد دچار فشار خون بالا که باید رژیم سدیم داشته باشند مفید است. آهن موجود در آن یک سوم نیاز روزانه به آهن را برای مردان تامین می کند.

این میوه دارای قند زیادی است و حدود 70 درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می دهد که 60 تا 65 درصد آن قندهای گلوکز و فروکتوز و5/2 درصد فیبر غذایی است (فیبر برای درمان یبوست مفید است.) به همین دلیل برای افرادی که نمی توانند ساکاروز را تحمل کنند مفید است.

مصرف خرما در حفظ سلامت دستگاه عصبی، جلوگیری از شب کوری و تنش های عصبی مؤثر است.همچنین در ایجاد اشتها، سلامت دهان و لب ها نقش دارد و به عنوان تمیز کننده کبد وکلیه ها به شمار می رود.

خرما علاوه بر داشتن خاصیت ضد سرفه و ضد التهاب مجاری تنفسی، خلط آور نیز می باشد.

به زنان توصیه می شود بعد از زایمان خرما بخورند.

در پایان قابل ذکر است میوه های شیرین و با کالری بالا مانند خرما برای افرد چاق و نیز کسانی که بیماری دیابت دارند باید با احتیاط مصرف شوند.                                                                                                                                

نظرات 3 + ارسال نظر
فاطمه درجانی دوشنبه 24 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 16:32

سلام
خیلی خوب بود

حسین قاسمی یکشنبه 23 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 21:34

در گذرگاه زمان، خیمه شب بازی دهر

با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد

عشق ها می میرند، رنگ ها رنگ دگر می گیرند

و فقط خاطره ها ست، که چه شیرین و چه تلخ

دست ناخورده بجا می ماند ...


http://sakhtsarnews.blogfa.com

داریوش فریاد رامسر شنبه 22 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 21:22 http://yellramsar.blogfa.com


سلام افزایش نرخ تاکسی بروزم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد