رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

دانشگاه پیام نور رامسر، مرکز توسعه تحصیلات تکمیلی

دانشگاه پیام نور رامسر، مرکز توسعه تحصیلات تکمیلی

نخستین نشست مطبوعاتی رئیس دانشگاه پیام نور مازندران /2
راه‌اندازی رشته‌های هنر و فنی در دانشگاه‌ پیام نور مازندران

خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه پیام نور مازندران از راه‌اندازی رشته‌های هنر و فنی در دانشگاه‌های پیام نور مازندران خبر داد.


به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، صادقعلی موحدمنش بعداز ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سه برنامه برای توسعه دانشگاه پیام نور مد نظر است.
وی با اشاره به اینکه در برنامه سوم توسعه استان رویکرد توسعه علمی در نظر گرفته شده است، افزود: مازندران یکی از قطب‌های علمی توسعه صنعتی و گردشگری باید شود.
موحدمنش محوریت اصلی توسعه استان را براساس محوریت نیروی انسانی علمی دانست و گفت: اگر در برنامه پنجم توسعه و چشم‌انداز 1404 بتوانیم این دیدگاه را به پشتوانه رسانه‌ها ایجاد کنیم، می‌توان بنای توسعه را در بخش صنعت برای مازندران فراهم کنیم.
وی که در گذشته دبیر اتاق فکر استانداری مازندران بوده است، اظهار داشت: در 30 سال گذشته مازندران گام مهمی در توسعه دانشگاه‌ها و موسسات علمی برداشته است به گونه‌ای که از تعداد مراکز دانشگاهی انگشت‌شمار شاهد توسعه 126 مرکز دانشگاهی در استان با 200 هزار دانشجو هستیم.

*مرزبندی علمی در دانشگاه‌ها نداریم
موحدمنش با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها محور توسعه هستند، بیان داشت: برای دانشگاه‌ها مرزبندی خاصی وجود ندارد و برای توسعه استان دانشگاه یک مرکز علمی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور مازندران پوشش تحصیلی 25 درصد از جمعیت دانشجویی استان را برعهده دارد، خاطرنشان کرد: 18 مرکز دانشگاه پیام نور در استان فعال است.

*دانشگاه پیام نور کانون توسعه بومی و محلی
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اعلام اینکه باید دانشگاه پیام نور کانون توسعه محلی و بومی شود، افزود: تمام برنامه‌های این دانشگاه علمی، فکری و فرهنگی است.
وی بار دیگر با تاکید بر اینکه حضور در کلاس‌های درس دانشگاه پیام نور اجباری نیست، اظهار داشت: این مسئله نشان‌دهنده پویایی دانشگاه پیام نور است.
موحدمنش با اشاره به اینکه فلسفه دانشگاه پیام نور فراگیری علم برای همه است، گفت: 70 درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور قبولی‌های رشته‌های تکمیلی دانشگاه‌ها را از آن خود می‌کنند.

*توسعه رشته‌های دانشگاه پیام نور متناسب با نیاز مازندران
وی با بیان اینکه توسعه رشته‌های تحصیلی در دانشگاه پیام نور مازندران با محوریت نیاز استان ایجاد می‌شود، تصریح کرد: پنج مرکز بهشهر، ساری، بابل، آمل و رامسر به عنوان مراکز توسعه تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه جامع پیام نور مازندران با اشاره به اینکه 12 رشته فوق‌لیسانس در کنار رشته‌های تحصیلات تکمیلی سایر دانشگاه‌ها در دانشگاه پیام نور مازندران نیز ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: آموزش‌های مجازی در دستور کار برای مقطع کارشناسی ارشد است.

*آموزش، پژوهش و کارآفرینی
وی آموزش، پژوهش و کارآفرینی را سه محور اصلی دانشگاه پیام نور مازندران برای توسعه مازندران برشمرد و افزود: باید با آسیب‌شناسی طرح‌ها و برنامه‌ها از ظرفیت فارغ‌التحصیلان برای کارآفرینی استفاده کرد.
موحدمنش راه‌اندازی پژوهشکده بیوتکنولوژی را از برنامه‌های دانشگاه پیام نور مازندران براساس مصوبات سفر هیئت دولت به استان اعلام کرد و اظهار داشت: استفاده از زیست فناوری‌های جدید برای توسعه مازندران ضروری است.
وی با اشاره به اینکه 3 میلیارد تومان اعتبار اولیه این طرح است، گفت: ظرف زمانی اجرای این طرح پنج ساله است و میزان کل اعتبارات این بخش نیز 15 میلیارد تومان است.

*راه‌اندازی رشته‌های کاربردی
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران از راه‌اندازی رشته‌های هنر و فنی در دانشگاه‌های پیام نور مازندران خبر داد و افزود: به دلیل کثرت وجود رشته‌های علوم انسانی در سال‌های آینده رشته‌های علوم انسانی توسعه نمی‌یابد.
وی از اختصاص 5/11 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و تجهیز مراکز دانشگاهی مازندران خبر داد و تصریح کرد: راه‌اندازی مرکز بین‌الملل دانشگاه پیام نور در مازندران از طرح‌های آینده برای توسعه مراکز دانشگاهی است.
موحدمنش با اشاره به اینکه این دانشگاه در سطح فوق لیسانس و دکترا بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: در منطقه آلوکنده نکا زمینی به مساحت 10 هکتار برای این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

*راه‌اندازی کتابخانه الکترونیک دانشگاه پیام نور مازندران
وی از راه‌اندازی کتابخانه الکترونیک دانشگاه پیام نور مازندران در هفته آینده خبر داد و بیان داشت: در این دانشگاه امکان تحقیق و پژوهش از طریق شبکه ملی و فراگیر مهیا می‌شود.
انتهای پیام/ی10/ز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد