
افزایش محصول فندق باغات رامسر
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برداشت فندق امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در مازندران 5 درصد رشد داشته است.
تقی شکوهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، اظهار کرد: در حال حاضر2300 تن از باغات مازندران فندق برداشت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: این محصول در سطح 1615 هکتار از باغات کشت شده است. شهرستانهای رامسر، تنکابن و نور از عمده شهرستانهای تولید فندق در استان هستند.
شکوهی یاداور شد: مازندران در تولید فندوق رتبه سوم را در کشور داراست.
وی اظهار داشت: سطح زیر کشت باغات فندق در کشور 18 هزار هکتار با تولید 25 هزار تن محصول است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: برای توسعه، اصلاح و احیای باغات فندق به باغداران تسهیلات ارایه می شود.
شکوهی به باغداران این محصول توصیه کرده که به مراکز خدمات جهاد کشاورزی، مراجعه و از ارقام جدید برای توسعه باغات خود استفاده کنند.
انتهای پیام