ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
شش هزار و 400 نفر در رامسر به چایکاری مشغولند
بالا بندیان در گفتگو با مهر: | |
ذائقه مردم به مصرف چای داخلی کمرنگ شد | |
رامسر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره چای رامسر با تاکید بر مصرف چای داخلی، اظهار داشت: ذائقه مردم به مصرف چای داخلی کمرنگ شده است. | |
اردلان بالابندیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متاسفانه ذائقه مردم تحت الشعاع واردات قرار گرفته و نسبت به چای داخلی کمرنگ شده است. وی اظهار داشت: بیش از 73 درصد چایکاران رامسر را تشویق به ادامه و ثبات قدم در کار کردیم. بالابندیان تصریح کرد: یکی از مواردی که استفاده کنندگان چای داخلی باید مدنظر قرار دهند، عطر چای بهاره و رنگ چای تابستانه و چای پاییزه بوده که باید باهم ادغام تا عطر و رنگ مطلوب را تولید و از نوشیدن این چای رضایت حاصل شود . این مقام مسئول، در مورد شرایط نگهداری چای گفت: به دلیل رطوبت بالای شمال ایران باید تلاش شود چای را در جای خشک و دور از نور خورشید نگهداری کرد بالابندیان، افراد مشغول به چایکاری در رامسر را شش هزار و 400 نفر اعلام کرد و گفت: فعالان عرصه چای و چایکاری سه هزار نفر بوده که در سطح دو هزار و 800 هکتاری به فعالیت مشغول هستند. وی اظهار داشت: چای مورد استفاده شهروندان، 35 درصد داخلی و مابقی خارجی بوده که از مبادی رسمی و غیررسمی تامین می شود. شهرستان رامسر، یکی از قطب های استراتژیک تولید چای کشور است. |