رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

رامسرنیوز Ramsarnews اخبار رامسر

نخستین پایگاه اینترنتی خبری - تحلیلی شهرستان رامسر

مدیر کل دامپزشکی مازندران در رامسر:

 

مدیر کل دامپزشکی مازندران در رامسر:

 

سه کشتارگاه صنعتی نیاز مازندران به گوشت قرمز را تامین می کند

 

 

ساری - خبرگزاری مهر : مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: سه کشتارگاه صنعتی نیاز این استان به گوشت قرمز را تامین می کند.

مجید مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر در رامسر افزود: در راستای ساماندهی کشتارگاه ها، اکنون کشتارگاه صنعتی در شرق، مرکز و غرب مازندران فعالیت دارد.

وی اظهار داشت: وجود یک کشتارگاه نیمه صنعتی در نور نیز ظرفیت تولید کشتارگاه های استان را افزایش داده است.

وی خاطر نشان کرد: از نظر آماری اگر دو کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کامل یک شیفت کاری که کشتار 150 راس دام سنگین و 1500 راس دام سبک است می تواند کل نیاز استان به گوشت را تامین کند.

به گفته مختاری، باید با تامین خودروهای مجهز برنامه ریزی شود تا گوشت تولیدی به مناطق استان ارسال شود.

مدیر کل دامپزشکی مازندران یادآور شد: اجرای این طرح موجب می شود تا جلوگیری رشد فزاینده قیمت گوشت در استان گرفته شود.

وی تصریح کرد: به رغم وجود کشتارگاه های مناسب صنعتی در استان، پیگیری های محلی برای ساخت کشتارگاه جدید نیز وجود دارد.

وی یادآور شد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در شورای سلامت استان برای ساماندهی و تجهیز چهار کشتارگاه صنعتی موجود استان باید برنامه ریزی شود و مجوز جدید ساخت کشتارگاه داده نمی شود.

وی وجود کشتارگاه های سنتی را از جمله مشکلات موجود در مازندران برشمرد.

سالانه 480 هزار راس دام سبک و حدود 100 هزار راس دام سنگین در کشتارگاه های مازندران ذبح می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد